Surf de neu

Maeva Estévez repeteix podi a Dolni Morava

La ‘rider’ andorrana puja al tercer calaix en aconseguir la segona plaça a la Copa d’Europa

Maeva Estévez repeteix podi a Dolni MoravaFAE

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estévez vol convertir l’estació de Dolni Morava en el seu escenari predilecte. La surfista de neu va tornar a competir després de la seva segona posició a la Copa d’Europa de Dolni Morava. Precisament la competició, en aquest cas FIS, va ser a la mateixa estació de la República Txeca.

L’esmentat segon lloc, assolit dijous, significava el primer podi en Copa d’Europa per a l’andorrana, que es va poder refer amb escreix d’una no gaire bona sortida. Les bones sensacions amb les quals va acabar la prova van tenir continuïtat ahir a Dolni Morava, una superfície a la qual Estévez ja havia trobat tota la comoditat.

La prova FIS, la d’ahir, es va fer directament a heats, sense qualificacions prèvies. Van ser 64 participants, i per tant es va procedir a fer la competició des dels setzens de final. Estévez, molt inspirada, i surfejant amb fluïdesa i seguretat, va anar superant cada ronda sempre en primera posició -setzens, vuitens, quarts de final-, excepte la semifinal, on ha estat segona, per entrar a la final. A la final, Estévez va acabar tercera i per tant va pujar al tercer calaix del podi.

La surfista de neu va comentar que “no era una cursa complicada, sinó molt curta. Es jugava tot a la sortida”. En aquest sentit, Maeva va afegir que “han canviat les sortides i jo sortia malament. Anava escalant posicions però ha sigut bastant difícil la final”. “En tot cas, estic contenta”, va sentenciar. La rider andorrana espera mantenir les sensacions i el seu bon estat de forma en les properes competicions, tant de proves FIS com de Copa d’Europa

tracking