Motor

Els Ice Gladiators acaben un dissabte per primer cop

Avui es disputen les últimes carreres de la competició, que lidera Edgar Gallipoli seguit de Xavi España i Arnau Pons

Els Ice Gladiators acaben un dissabte per primer cop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Ice Gladiators acaben avui al Circuit d’Andorra - Pas de la Casa. Aquesta serà la primera vegada a la història que la prova finalitzi en cap de setmana gràcies a l’acord al qual han arribat la Federació Motociclista d’Andorra i el mateix circuit. “Feia dies que buscàvem fer una carrera en dissabte, per al públic és un espectacle veure qualsevol vehicle sobre gel i si és una moto encara més”, explicava el director del traçat Àlex Bercianos.

Fins a dotze pilots de motos han disputat els Ice Gladiators 2019 sobre el gel andorrà, en la que ha estat l’edició més igualada dels darrers anys. Edgar Gallipoli és l’actual líder, seguit de Xavi España i Arnau Pons. Les qualificacions de les tres últimes carreres començaran avui a les 20 hores i a partir de les 20.30 hores, els pilots es disputaran els tres primers calaixos del podi, que se sabrà una hora més tard, quan s’hagi donat per tancada la dotzena i última cursa de la competició.

Tot i que encara resta molt, Bercianos va deixar clar que els Ice Gladiators tenen llarga vida: “La federació de motociclisme d’Andorra, té les portes obertes.”

Els Ice Gladiators acaben un dissabte per primer cop

tracking