Futbol Sala

El CE Sant Julià visita el camp de l'Amposta, un dels més fàcils de la lliga

El CE Sant Julià visita el camp de l'Amposta, un dels més fàcils de la lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià visita avui, a les 17 hores, el camp de l’Amposta, una de les places més vulnerables de la Tercera divisió nacional de futbol sala. El conjunt català només ha guanyat quatre dels nou partits que ha jugat com a local i és, precisament, aquesta mala ratxa davant la seva afició, la que el porta a ocupar la tretzena posició, només un punt per sobre dels llocs de descens.

Els lauredians, de la seva banda, es troben en un gran moment de forma després d’encadenar tres triomfs consecutius i tenen una gran oportunitat per allargar aquesta dinàmica. En cas de sortir victoriosos de terres tarragonines, seguirien pressionant el Barnasants, que amb 28 punts en té només tres més que els del Principat i ja ha disputat 17 enfrontaments, per 16 dels de Jorge Dias, setens a la classificació a hores d’ara.

L’últim precedent entre el CE Sant Julià i l’Amposta el trobem a la primera volta i va acabar amb un ajustat 6 a 5 favorable als andorrans, però aquest marcador és relativament enganyós, ja que, a un quart d’hora per al final, els locals vencien per un ampli marge de quatre gols.

tracking