Surf de neu

Maeva Estévez aconsegueix la segona posició a Dolni Morava

Maeva Estévez aconsegueix la segona posició a Dolni MoravaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estévez va assaborir, per fi, el seu primer podi a la Copa d’Europa. La rider andorrana va ser segona a la cita a l’estació de Dolni Morava, a la República Txeca, i va pujar al calaix final amb un somriure d’orella a orella. En la qualificació prèvia, Estévez se situava amb el quart millor temps, amb 44’’31, empatada en aquesta posició amb Sara Strnadova. El temps era de +0’’65 respecte al temps de referència, que marcava Caterina Carpano. Després en la ronda de quarts de final va fer una sortida no gaire bona, però es va situar segona amb un surf intel·ligent, creant velocitat, i quan va arribar a la recta va poder avançar vàries posicions per acabar a la segona plaça i passar de ronda.

A la segona ronda, de semifinals, l’andorrana tenia un heat difícil amb molts contactes. Estévez es va deixar anar per evitar caigudes i va aprofitar el fet que dues rivals havien caigut al terra per superar-les.

A la final, Estévez va optar per ser més prudent i va agafar una porta de sortida que no escollia cap rival. Ho va fer, segons va comentar, per quedar-se més a la part externa i així “no entrar en guerra”. D’aquesta manera, va poder gestionar millor la cursa al final tot i la mala sortida. En sortir era quarta però en el segon peralt se situava segona. Va aconseguir mantenir la posició fins a meta per sumar aquest podi a la Copa d’Europa. La victòria va ser per a l’austríaca Katharina Neussner. La mateixa Maeva va explicar que

“per fi aconsegueixo el primer podi de Copa d’Europa. He fet una mala sortida però la part final ha sigut ajustada i he estat segona. Estic molt contenta per aquest resultat”.

tracking