Mimi Gutiérrez, 23a a la Copa d'Europa

Va acabar amb un temps d’1’47’’54, a gairebé quatre segons del millor registre

Mimi Gutiérrez, 23a a la Copa d'EuropaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez va disputar ahir la segona prova de la Copa d’Europa d’eslàlom i va acabar en 23a posició. La competició està tenint lloc a Obdach, Àustria, on l’andor­rana va debutar amb el 15è lloc, però ahir no va poder fer bo aquest registre i va cedir algunes posicions. Mimi Gutiérrez va creuar la línia de meta amb un temps d’1’47’’54, que la va deixar a 3 segons i 49 centèsimes del millor registre de la jornada, que va firmar la txeca Gabriela Capova. El resultat d’ahir dona a l’esquiadora del Principat 8 punts a la Copa d’Europa, en una cursa en què va cedir temps des del principi, en tancar la primera mànega amb 52’’76 i la segona amb més de dos segons de diferència. “A la primera mànega ha esquiat massa rodona i ha perdut molt temps. A la segona hi ha posat més ritme, però ha fallat a la part mitjana i no ha pogut fer una bona cursa”, va lamentar l’entrenador, Roger Vidosa.

Encara en Copa d’Europa, però en aquest cas masculina, Axel Esteve i Xavi Salvadores no van tenir, ni de bon tros, el millor dia a Gstaad, Suïssa. Cap dels dos esquiadors va acabar l’eslàlom en quedar fora a les primeres de canvi. De fet, ni Esteve ni Salvadores van finalitzar la primera mànega. El vencedor va ser el noruec Jonathan Nordbotten.

Tornant a l’equip femení, Sissi Hinterreitner va entrar al Top-10 del gegant FIS que es va celebrar a Maribor, Eslovènia. L’andorrana va marcar un cronòmetre de 2’38’’81, a gairebé sis segons de la millor marca. Cande Moreno, per la seva banda, va tancar la jornada en el 12è lloc.

tracking