Olimpisme

França també podria entrar a la candidatura Barcelona-Pirineus 2030

El president del COA ha explicat que el projecte oferirà al país gal que hi col·labori

França també podria entrar a la candidatura Barcelona-Pirineus 2030Eva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

França podria integrar-se a la candidatura Barcelona-Pirineus de cara als Jocs Olímpics d'hivern del 2030, així ho ha explicat el president del COA, Jaume Martí, a la recepció que el cap de Govern, Toni Martí, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han fet aquesta tarda als sis representants del COA que participaran al Festival Olímpic de la Joventut Europea de Sarajevo (FOJE) a partir de dissabte.

Jaume Martí ha explicat que "encara no hem concretat res, encara, només vam dir que si ens oferien d'estar-hi, veuríem, i ens van dir que ho oferirien també a França. Seria una candidatura del Pirineu francès, espanyol i andorrà i penso que està bé". Sobre el possible projecte, Olga Gelabert ha destacat que "va ser una primera aproximació i ells encara no tenen el projecte començat" i ha afegit que "el nom ho diu, Barcelona-Pirineus, nosaltres som el país dels Pirineus, i com a Andorra teniem la obligació de proposar aquesta candidatura i ser l'emplaçament d'algun esdeveniment".

A l'acte s'ha desvetllat que Carla Mijares serà la banderera al FOJE 2019 perquè "és la que té més nivell i està amb millor puntuació", segons Jaume Martí.

tracking