El MoraBanc visita l'Unics Kazan amb el primer lloc i el factor pista en joc

El MoraBanc visita l'Unics Kazan amb el primer lloc i el factor pista en jocFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra tanca avui la participació al Top-16 de l’Eurocup a la pista de l’Unics Kazan. El duel es disputa a les 17 hores i els tricolors es juguen el lideratge del grup H a la pista més difícil de les que ha visitat fins ara en tota la competició. A més, el quadre rus és un dels grans favorits per endur-se el títol de campió.

Tot i això, a hores d’ara la primera plaça del grup H és dels d’Ibon Navarro, que si avui guanyen o perden de menys de sis punts mantindran aquesta posició i aconseguiran el factor pista en els quarts de final. Aquesta eliminatòria es juga al millor de tres partits i poder disputar-ne dos al Poliesportiu donaria als andorrans una gran dosi d’esperança de cara a poder ser a les semifinals. L’altra opció que els queda per ser líders un cop acabi la jornada és perdre de sis punts exactes, però en aquest cas l’Unics n’hauria d’anotar menys de 86, i tenint en compte que la plantilla la formen homes com Pierria Henry, Jammar Smith o Trent Lockett, entre d’altres, sembla complicat.

En cas d’acabar com a campió de grup, el MoraBanc Andorra s’enfrontarà al Lokomotiv Kuban de Krasnodar a la propera fase, fet que suposaria creuar-se amb el tercer equip rus enguany, després de l’Unics i el Zenit de Sant Petersburg. Si, per contra, els tricolors acaben segons, el rival als quarts de final serà l’Asvel Villeurvanne, que ja és matemàticament primer del grup F.

Per Ibon Navarro, tot això només són noms i el tècnic no vol ni una sola distracció abans del partit d’avui. “Només penso en Kazan, que sigui el que hagi de ser”, va sentenciar al mateix temps que assegurava que espera “l’Unics que vam veure aquí els tres primers minuts però durant els quaranta”.

tracking