Atletisme

Nahuel Carabaña, subcampió de Catalunya sub-23

Nahuel Carabaña, subcampió de Catalunya sub-23

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nahuel Carabaña va enfilar-se al segon graó del podi al Campionat de Catalunya sub-23 de cros, disputat a Vic el cap de setmana passat. Amb aquest subcampionat, l’atleta andorrà va sumar la que va ser la seva segona medalla en els últims set dies en aquesta competició.

Carabaña va creuar la meta amb un temps de 32 minuts exactes i es va quedar a les portes de ser campió, ja que va arribar a només sis segons de Genís Fer­rández, primer classificat sub-23. Pel que fa a la classificació general, el del Principat va finalitzar en el setzè lloc, a més de dos minuts del vencedor absolut, Mourad el-Bannouri.

Amb aquesta competició l’andorrà segueix la seva preparació per a la prova dels 3.000 metres obstacles dels Jocs dels Petits Estats de Montenegro, així com de l’Europeu sub-23 de Suècia, que són els dos grans objectius que s’ha marcat per a aquesta temporada.

Les conseqüències del seu bon paper no acaben amb els podis i la posada a punt, ja que Carabaña va fer-se amb el bitllet per a l’Espanyol de cros, que tindrà lloc el 17 de març a Càceres, i per al Campionat d’Espanya de cros per equips, que es disputarà a partir del 24 de febrer a Linares, on defensarà els colors de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

tracking