Olimpisme

El Festival Olímpic de la Joventut tindrà sis andorrans

Hi haurà representants en esquí alpí i de fons, i en patinatge artístic

El Festival Olímpic de la Joventut tindrà sis andorrans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El COA (Comitè Olímpic Andorrà) tindrà sis representants al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’hivern (FOJE) que se celebrarà entre el 9 i el 16 de febrer a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina), on la principal novetat serà el retorn del patinatge artístic amb la participació d’Àngela Camp, que farà el programa llarg i el curt.

També hi haurà representació en esquí de fons, ja que Ona Fer­rando disputarà els 7,5 quilòmetres clàssics, els 5 quilòmetres estil lliure i la cursa d’esprint. Per últim, l’esquí alpí serà el que aporti més esportistes al FOJE, amb un total de quatre representants. Carla Mijares, Jessica Núñez, Xavi Cornella i Albert Torres disputaran les proves de gegant, eslàlom i l’esdeveniment paral·lel mixt.

A l’acte celebrat a la seu central d’Andbank, a Escaldes-Engordany, el president del COA, Jaume Martí, va manifestar que espera “que aviat puguem tenir alguna medalla perquè cada dia estem més amunt i més a prop”. A més, va dirigir un missatge als esportistes: “Volem que sigueu els nostres ambaixadors i que ho feu el millor que pugueu.”

tracking