Samu Ponce tanca la seva primera competició professional amb un 75è lloc al Trofeu PalmaS. P.

Samu Ponce va finalitzar ahir en 75a posició al Trofeu Palma, corresponent a l’última jornada del Challenge de Mallorca. El corredor andorrà va fitxar fa uns mesos per l’Interpro Cycling Academy del circuit UCI Continental, i la cursa balear era el seu debut amb l’esquadra japonesa.

Ponce va creuar la línia de meta a només 11 segons del vencedor, l’esprinter alemany Marcel Kittel. Després de la prova, el ciclista va destacar que “he acabat content i amb millors sensacions que ahir [dissabte], era un recorregut favorable als sprinters, i s’ha acabat demostrant”.

La propera cita per a Samu Ponce serà la Vuelta a Múrcia, que es disputarà el 15 i 16 de febrer.