Piqué fa de talismà al FC Andorra per al triomf a Tàrrega (2-4)

El president de Kosmos demostra la seva implicació amb el projecte i presencia la victòria del FC Andorra a Tàrrega

Piqué fa de talismà al FC Andorra per al triomf a Tàrrega (2-4)FRANCESC GASULL/SEGRE

En una mostra irrefutable d’implciació i compromís envers el projecte del nou FC Andorra que ell encapçala, Gerard Piqué va estar present al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega. Aprofitant el dia de descans que Ernesto Valverde va concedir ahir a la plantilla després de l’empat dissabte al Camp Nou amb el València, el central del Barça i president del grup Kosmos no es va voler perdre el partit de l’FC Andorra. Acompanyat del seu pare i els seus fills, Sasha i Milan, i de part de la junta de l’entitat, Piqué va gaudir de la victòria de l’equip tricolor davant del conjunt targarí i dels gols del seu equip.

És el segon cop que Gerard Piqué aprofita una jornada lliure per desplaçar-se i acompanyar el conjunt de Gabri i Jorquera. La primera vegada va ser el 20 de gener a Can Vinader, en el partit que va enfrontar el Vista Alegre i l’Andorra i que va acabar amb empat a 1. Aquell vespre, el Barça va rebre el Leganés al Camp Nou. D’aquesta manera, Piqué va poder presenciar ahir la primera victòria del seu nou equip. Un triomf que permet als tricolors retallar dos punts al Manresa i a la Muntanyesa, que van empatar els seus compromisos, ambdós a casa i sense gols. La distància respecte l’equip de Nou Barris, que ocupa el lloc de play-off, es de 10 punts amb un partit menys.

Un cop finalitzat el matx davant del Tàrrega, Piqué va anar al vestidor i, tot i que es va mantenir sempre en un segon pla i al marge de la celebració dels jugadors, no va perdre l’oportunitat de poder felicitar la plantilla per la victòria. El grup valora molt positivament aquest nou gest que demostra que la seva implicació en el projecte és absoluta.

EL FC ANDORRA REMUNTA AL TÀRREGA I S'ENDÚ ELS TRES PUNTS

L’FC Andorra va aconseguir ahir una victòria vital a Tàrrega per seguir amb l’objectiu d’intentar aconseguir l’ascens a tercera divisió aquest mateix curs. No van començar gens bé les coses per als homes de Gabri García i Albert Jorquera, ja que quan tot just es complia el primer quart d’hora de partit, el conjunt local va situar-se davant en el marcador gràcies a la diana de Lluís Clop. Els tricolors van mostrar una bona capacitat de reacció, i Rubén Bover va aconseguir empatar el matx a la mitja hora de joc, tot i que el conjunt lleidatà va avançar-se, de nou, mitjançant Mikel Molina tot just a tres minuts pel temps de descans. Amb el duel costa amunt, Gabri va fer un doble canvi al descans donant entrada a Marc Ferré i Joan Cervós per Andrés Jantus i Oriol Dot. Aquestes substitucions s’afegien a les que ja havia hagut de realitzar durant la primera meitat, amb Cristian Martínez i Àlex Martínez substituint Jordi Alàex i Cucu. La segona meitat va ser completament dels tricolors, i en un tres i no res, Jordi Betriu va aconseguir capgirar el marcador a favor dels del Principat. El davanter va aconseguir empatar el partit al minut 57, i només tres minuts més tard va aconseguir certificar la remuntada per al FC Andorra. Els locals van seguir en busca del gol de l’empat, però el que va arribar va ser la sentència del conjunt tricolor a les acaballes del partit gràcies a la diana d’Àlex Martínez que va tancar el marcador a l’estadi Joan Capdevila de la ciutat targarina. Després de quatre partits consecutius a domicili contra EFAC Almacelles, Viladecans, Vista Alegre i Tàrrega, el nou FC Andorra de Gerard Piqué debutarà aquesta setmana al Principat en el duel que els enfrontarà al Sant Ildefons.