L'UE Sant Julià torna a la competició amb una maneta contra el Lusitans

L'UE Sant Julià torna a la competició amb una maneta contra el LusitansFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Multisegur Assegurances va tornar ahir després de més d’un mes d’aturada i ho va fer tal i com va acabar la primera part del campionat, amb la UE Sant Julià com a líder de la competició. El conjunt lauredià va vèncer 5-0 l’FC Lusitans, que finalment ha seguit competint a la lliga després dels problemes econòmics, però amb una versió low cost. Joel Méndez, en dues ocasions, Mendy, Walter i Juanma van ser els autors de les dianes dels de Jesús Barón.

La segona plaça l’ocupa l’Inter d’Escaldes, que ahir va superar 1-3 l’FC Encamp gràcies als gols de Rodrigo, Bruno i Genís. Eugenio, de penal, va fer el gol dels encampadans en un matx que va tenir el debut de Santi Triguero a l’equador de la segona meitat. Amb la victòria d’ahir, els escaldencs se situen a dos punts del lideratge de la UE Sant Julià.

Al derbi entre UE Santa Coloma i Vall Banc Santa Coloma, els groc-i-negres van sumar un punt que no els treu dels llocs de promoció de descens, mentre que el vigent campió és tercer. Aaron va avançar la UE, i Nájera va empatar el matx.

La sorpresa del dia va ser el triomf de l’Ordino 2-1 sobre la UE Engordany. Jorge i Vinicious van avançar els ordinencs, i Sebas va retallar diferències.

tracking