Messi salva un punt per al Barça al Camp Nou

El Barça va deixar escapar ahir dos punts contra el València a casa després del 2-2 contra el conjunt valencianista.

El Barça va deixar escapar ahir dos punts contra el València a casa després del 2-2 contra el conjunt valencianista. I hauria pogut estar pitjor, perquè els visitants es van posar 0-2, però els blaugranes van poder empatar gràcies a dues dianes de Leo Messi.

Va començar avisant el València, que va gaudir d’una clara doble ocasió just a l’inici del partit. El Barça va respondre tímidament amb un tir de falta de Messi que va atrapar Neto sense problemes.

Els blaugranes van fer una passa endavant amb un parell d’ocasions de Coutinho i Luís Suárez, però van ser els visitants els que van avançar-se gràcies a Gameiro al minut 24. El davanter va culminar una contra guiada per Parejo i Rodrigo per batre a Ter Stegen i situar el 0-1 al marcador del Camp Nou. I gairebé sense temps a reaccionar, el conjunt valencià va fer encara més gran la ferida, ja que Parejo va fer el 0-2 després d’un penal de Sergi Roberto sobre Wass que va xiular l’àrbitre.

Precisament de penal va retallar el Barça gràcies a Messi, que just abans del descans va desaprofitar una ocasió per empatar, igual que Sergi Roberto amb una pilota enviada al pal.

A la represa, el Barça va dominar des de l’inici, creant ocasions de gol, i el València també avisava a la contra, però Messi va aprofitar una pilota solta a la frontal per superar Neto i empatar de nou el partit.

Els blaugrana van seguir a la recerca de la remuntada però el València va aguantar i el matx va acabar en empat. El Barça, amb un partit més, té sis punts més que l’Atlètic de Madrid.