Hoquei Patins

L'Andorra HC guanya l'Igualada en un minut d'or

L'Andorra HC guanya l'Igualada en un minut d'orANDORRA HC

En un minut espectacular, poc abans del descans, l’Andorra HC va edificar una victòria importantíssima a la pista de l’Igualada B, un rival directe a la zona mitjana de la classificació. Els de Roger Corral van aconseguir tres gols -Àlex García, Nil Castellví i Soldevila-, tots a la contra, i que col·locaven el 2-4 amb què es va arribar al descans. Abans, partit molt igualat amb els igualadins portant la iniciativa i avançant-se dos cops al marcador.

A la represa, l’Andorra va ampliar distàncies amb un gol d’Estrany i l’Igualada va retallar el marcador amb un gol després d’aprofitar el rebuig d’un penal. Amb el 3 a 5 es va arribar als minuts finals i de nou Nil Castellví anotava una diana que pràcticament sentenciava. Els dos equips, però, encara van tenir temps de tornar a veure porteria i de posar el 4-7 definitiu.