Surf de neu

Lluís Marín signa el dotzè lloc i accedeix a les finals

El surfista andorrà s’assegura la presència al Top-30 a la primera ronda (1’06”) i ja no necessita fer la segona baixada

Lluís Marín signa el dotzè lloc i accedeix a les finalsFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va signar ahir la seva presència a les finals d’avui de la primera prova del Campionat del Món de surf de neu, que es disputa a Park City, a Solitude (Estats Units). L’andorrà va aconseguir el 12è millor temps a la primera ronda de qualificació (1’06”15), un +1’’96 respecte al millor crono, que va ser per a l’italià Emanuel Perathoner, amb 1’04”19.

La primera gran cita era el moment de les qualificatòries per saber els 32 homes que estarien avui a les finals d’aquest Mundial. Marín ho va signar a la primera ronda. No va ser necessària fer una segona mànega gràcies a la posició que va assolir a la primera. 47 riders van formar part de la fase classificatòria, dels quals 32 van passar a les finals. Els 16 millors temps de la primera ronda van passar directament a aquestes finals, entre els quals Marín.

A les set de la tarda, hora andor­rana, arrenquen avui les finals amb rondes de quatre corredors. Lluís Marín és a la ronda 3, amb l’australià Alex Pullin, el canadenc Kevin Hill i el suís Nick Watter. El rider andorrà es va mostrar molt content pel resultat. “He fet uns entrenaments molt sòlids i m’he notat molt bé. A la baixada de les qualificatòries he fet alguns petits errors però la veritat és que estic molt content del resultat. No m’esperava un resultat tan bo i he acabat molt content. Ara cal intentar millorar i fer un resultat demà [per avui] molt millor”.

tracking