Ibon Navarro

“Si juguem així dissabte, perdrem”

“Si juguem així dissabte, perdrem”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, es va felicitar per la cinquena victòria de l’equip al Top-16, que permet mantenir el full de serveis intacte al Poliesportiu en competició europea. Navarro va reconèixer, contrariat, que “no hem començat amb l’energia necessària. Hem tingut problemes de lesions, malalties [Vitali, el darrer afectat pel virus estomacal], i ens ha costat entrar. Tot i això hem guanyat i estic content perquè era molt important poder lluitar pel lideratge del grup a la darrera jornada”.

El tècnic vitorià va explicar que “quan no comences bé el partit és difícil fer coses senzilles correctament. Hem començat massa tous i amb els símptomes que ja coneixem del passat hem sabut reaccionar a la segona part sense jugar el nostre millor bàsquet. Navarro, però, avisa que dissabte davant el Joventut “si juguem així, perdrem”. “Espero que n’haguem après”, va manifestar. L’entrenador del MoraBanc va demanar a l’equip “posar-se les piles també quan estan tots. Hem demostrat que no hi ha ningú imprescindible i ens hem adonat d’això”. “El que no pot ser és que quan no hi ha baixes sembli un problema”, va cloure.

EL RIVAL

“El MoraBanc ha demostrat voler més la victòria” Slaven Rimac. L'enternador del Cedevita de Zabreb va ser molt clar en la seva anàlisi posterior. “El MoraBanc ha volgut més la victòria que nosaltres. No surto descontent, però s’ha notat que ens falta gent en el joc interior. Els detalls han decidit el partit i, almenys, ens ha servit per seguir preparant el nostre campionat de lliga”.

tracking