Aina Martí firma el primer or andorrà i la seva segona medalla

El va aconseguir a la prova de gegant sub-14 amb un temps de 2’00’’76, i Júlia Barcons i Paula Mortes van ser Top-20

Aina Martí firma el primer or andorrà i la seva segona medallaTROFEU BORRUFA / CRÈDIT ANDORRÀ SUPPORTING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aina Martí va firmar ahir la primera medalla d’or de l’equip andorrà a l’edició d’enguany del Trofeu Borrufa. Ho va aconseguir al gegant sub-14, gràcies a completar la cursa amb un temps de 2’00’’76. Amb aquesta, es va adjudicar la segona medalla del seu compte particular així com de la delegació. La primera va ser de bronze en l’eslàlom sub-14. Encara en categoria femenina, Júlia Barcons i Paula Mortes van entrar al Top-20 en ser dinovena i vintena, respectivament. La primera va acabar a gairebé nou segons de Martí i la segona, a 9’’17. Finalment, Judit Cerqueda va quedar a fora a la primera mànega.

La segona gran notícia de la jornada va arribar des del gegant masculí sub-14, on l’andorrà Àlvar Calvo va signar el segon podi del dia, en ser cinquè. Calvo va creuar la línia de meta amb un registre de 2’04’’48. Jan Pujol es va classificar entre els quinze primers en ser dotzè, igual que Nicolás Piccino, que va ser catorzè. El seu company Pirmin Estruga va completar la primera mànega amb un gran 1’00’88, però va quedar fora a la segona.

Cal destacar que les dues proves d’ahir es van disputar a la pista de les Canals en lloc de fer-se a la Portella del mig. El fort vent i la manca de duresa de la neu, que era molt nova, van obligar l’organització a canviar-ne l’emplaçament.

Si la meteorologia no ho impedeix, el Borrufa continuarà avui amb el gegant sub-16 masculí i femení. La cloenda de la competició es farà a la tarda a la plaça Major d’Ordino.

tracking