Axel Esteve, quart al gegant de Folgaria

L’andorrà va acabar a només 14 centèsimes del podi en una gran cursa

Axel Esteve, quart al gegant de FolgariaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Axel Esteve va acabar quart el segon eslàlom gegant FIS disputat a l’estació italiana de Folgaria. L’andorrà va protagonitzar una gran cursa i no es va enfilar al tercer calaix del podi per tan sols catorze centèsimes. Esteve va marcar un temps d’1’53’’31, que li va servir per millorar ostensiblement la dotzena posició que havia firmat en el primer gegant. El vencedor de la prova va ser el suís Daniele Sette. “L’Axel ha fet una molt bona cursa, a més, avui hem vist una molt bona actuació de l’equip, que està pujant i confirmant un bon nivell.” Així valorava l’actuació nacional l’entrenador, Max Tissot. La delegació del Principat a Folgaria la van completar Àlex Rius i Xavi Salvadores, que van ser 24è i 42è, respectivament.

Etiquetes:

Encara en esquí alpí, Cande Moreno no va tenir un bon dia a Suïssa. L’andorrana no va poder acabar cap dels dos supergegants de la jornada de Copa d’Europa, que van tenir lloc a l’estació de Les Diablerets. També en Copa d’Europa però en aquest cas de descens, Marc Oliveras va quedar 29è i Matías Vargas va quedar fora de la primera carrera. A la segona, Oliveras va finalitzar 32è i Vargas, 42è, a gairebé tres segons del primer.

En surf de neu, Maeva Estévez va classificar-se en la dotzena posició a la Copa d’Europa de Val Thorens i va sumar 110 punts per un total de 580 aquesta temporada, que li atorguen el setzè lloc de la classificació general, liderada per la francesa Alexia Queyrel, que ahir va ser novena.

tracking