Futbol sala

El Sant Julià no falla en la seva visita al Sant Sadurní i ja mira als cinc primers classificats

Victòria de prestigi del CE Sant Julià a la pista d’un rival directe a la classificació, com és l’FS Sant Sadurní. Els lauredians es van endur els tres punts de Catalunya i gràcies a això van aconseguir la sisena posició de la taula en detriment dels de l’Anoia. Tots dos sumen 25 punts, però els andorrans han disputat un partit menys, fet que els dona la possibilitat de seguir escalant quan s’iguali el caseller. El Linyola, cinquè classificat i a només dos punts dels de Jorge Dias, també ha disputat 16 duels, per 15 dels del Principat. El matx va començar d’allò més bé amb un gol d’Omar als primers compassos, distància que creixeria als 23 minuts quan els locals obtenien el segon en pròpia porteria. Rogerio da Silva feia pujar el tercer només seixanta segons després i el duel semblava vist per a sentència. Però a partir d’aquest moment va arribar la reacció catalana, que en una demostració de fe, va igualar el xoc gràcies a tres dianes en només deu minuts. Amb l’aigua al coll, Oriol Rodríguez i Cristian Gonçalves van tornar el Sant Julià al domini situant el 3 a 5 final.