El Barça venç a Girona i segueix líder

Semedo, a la primera meitat, i Messi, a la segona, van sentenciar la victòria

El Barça venç a Girona i segueix líderFCB

L’FC Barcelona no va deixar marge per a la sorpresa i ahir va superar el Girona per 0-2. Amb la victòria, els homes d’Ernesto Valverde segueixen al capdavant de la lliga espanyola amb 49 punts, cinc més que el seu perseguidor més immediat, l’Atlètic de Madrid.

Els blaugranes no van fer un partit brillant, ni de bon tros, però la victòria va posar-se ben de cara per als d’Ernesto Valverde, atès que al minut vuit ja vencien per 0-1. Nelson Semedo va aprofitar una jugada embolicada dins l’àrea del Girona en què el conjunt local no va poder rebutjar bé una pilota per fer el seu primer gol amb la samarreta blaugrana amb un xut que va superar Bono. Coutinho va poder sentenciar el matx poc després amb un u contra u, però el brasiler no es va mostrar encertat. Això va donar ales al Girona, que amb Stuani i Portu van fer que Ter Stegen hagués d’intervenir-hi amb un parell d’aturades de mèrit, com també ho va fer Piqué, que va evitar un gol sobre la mateixa línia.

Al minut 50, Bernardo va veure la segona groga, però el Girona no es va donar per vençut ni de molt, i va seguir a la recerca del gol. Però llavors va aparèixer Messi, que amb una definició sublim davant la sortida de Bono al minut 68 va fer el 0-2 que va acabar sentenciant el partit.