Bartumeu acaba cinquè als Nacionals Júnior de Pila

L’andorrà va acabar a dos segons i mig del vencedor amb 1’26’’06

Bartumeu acaba cinquè als Nacionals Júnior de Pila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Roger Bartumeu va tenir una actuació destacada ahir, a l’eslàlom del campionat Nacional Júnior disputat a l’estació italiana de Pila. L’andorrà va acabar la jornada al cinquè lloc de la classificació a l’aturar el cronòmetre en 1’26’’06. Aquest temps el va deixar a pràcticament dos segons i mig del millor registre del dia, que el va firmar l’italià Stephane Bethaz.

Per part de l’equip masculí, també va ser a la línia de sortida Robert Ferrari, que va finalitzar 18è amb una marca d’1’28’’55. L’actuació andorrana en nois la van completar, sense sort, Ty Acosta i Albert Torres: el primer no va poder completar la segona mànega i el segon, va quedar fora de combat a la primera baixada.

Pel que fa al quadre femení, Xènia Rodríguez es va situar vintena a gairebé deu segons de la primera classificada, i per la seva banda Jessica Núñez va ser trenta-unena, a més de 16 segons. Carla Mijares no va poder finalitzar la segona mànega de l’eslàlom.

En un altre àmbit, Marc Oliveras i Matías Vargas van realitzar ahir el primer entrenament previ a la Copa d’Europa de descens, a Chamonix. Tots dos hi competiran a partir de demà.

tracking