Mijares i Torres, quarts al gegant de Pila

L’andorrana va acabar amb 1’52’’22 i el seu company, amb 1’48’’14 en nois

Mijares i Torres, quarts al gegant de Pila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip masculí i femení d’esquí alpí de la FAE va tenir ahir una doble cita, a l’estació italiana de Pila. Carla Mijares i Albert Torres van tenir una actuació destacada en acabar quarts a l’eslàlom gegant de la FIS.

Mijares anava tercera a la primera mànega de la prova però un cop acabada la segona, el seu temps d’1’52’’22 no li va valer per acabar al podi. L’andorrana va arribar a gairebé dos segons del millor registre del dia, que el va firmar la italiana Pilar Elisa. El resultat de l’esquiadora del Principat va guanyar importància en significar el tercer lloc U18 i marcar 56.08 punts FIS.

Pel que fa a la delegació masculina, Albert Torres va creuar la línia de meta a la mateixa posició que la seva companya i amb un cronòmetre d’1’48’’14, a menys d’un segon del vencedor, l’italià Alessandro Milanesi. Tres andorrans més van prendre part a la prova: Roger Bartumeu va ser setè a més de dos segons i mig del millor temps, mentre que Ty Acosta i Robert Ferrari, que rodaven 24è i 10è a la primera mànega, no van poder completar la segona.

En un nou gegant FIS, en aquest cas disputat per l’equip nacional B, Xavi Cornella va classificar-se en 23è lloc a l’estació de Les Saisies. Cornella va marcar un registre de 2’04’’66, a més de tres segons del francès Remy Falgoux, que va guanyar.

En llocs força més allunyats dels de privilegi, van acabar la jornada els esquiadors nacionals Bartumeu Gabriel i Joaquim Rodríguez: el primer va ser 45è i el segon, 51è.

tracking