Ibon Navarro

“Estic orgullós de l'equip”

“Estic orgullós de l'equip”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra va comparèixer a la sala de premsa del Palacio de los Deportes de Múrcia amb un somriure d’orella a orella i va destacar que “estem molt contents pel triomf, a més de la baixa de Jelínek s’ha sumat la d’Albicy de nou, i estic especialment orgullós de l’equip perquè hem estat capaços de jugar amb molta gent fent coses que els costa perquè no és el que els toca”.

A més, va afegir que “els jugadors entenen que s’han de sacrificar per l’equip en aquest moment de la temporada amb els problemes que estem tenint, i hem tret un partit més complicat del que semblava al marcador”.

Pel tècnic, la clau va ser que “al tercer quart hem trobat vies d’anotació que ens han ajudat a agafar diferència, així com el control del rebot, i sabíem que per a ells era un partit tens per la situació que travessen actualment”. Pel que fa al baix percentatge des del tir lliure i des del triple, Navarro va afirmar que “no és casualitat aquest baix percentatge perquè el seu nivell físic no et deixa respirar”, mentre que concretament al tir lliure, va declarar que “entenc un baix percentatge des del tir lliure, però no aquest que crec que no ha estat digne”.

Per últim, sobre el canvi que ha fet l’equip després de quedar-se sense Copa, Navarro va manifestar que “no hem gestionat bé l’autoexigència i l’ambició, i crec que ens havíem posat una motxilla a sobre massa pesant amb la Copa”, i va concloure que “crec que hi hauríem d’haver estat, però altres equips ho han merescut més, ara ens hem de centrar en els play-offs, que és una cursa llarga”.

tracking