ACB Lliga Endesa

El MoraBanc enceta la segona volta contra l'UCAM

Andrew Albicy va viatjar amb l’equip tot i que serà dubte fins a l’últim moment, i David Jelínek segueix sent baixa

El MoraBanc enceta la segona volta contra l'UCAMFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra s’enfronta aquesta nit (20.30 hores, Palacio de los Deportes de Murcia) a l’UCAM Múrcia al primer partit de la segona volta de la Lliga Endesa.

El conjunt murcià travessa un mal moment a la competició domèstica (suma cinc derrotes seguides i està en llocs de descens), però a la Champions suma una trajectòria quasi perfecta amb només una derrota. Sobre aquesta situació, el tècnic tricolor, Ibon Navarro, va manifestar que “a vegades has de tenir sort en una temporada, i han pogut guanyar alguns partits que han perdut i que els col·locarien en una situació com la nostra i a la inversa”.

Sobre el tipus de partit, Navarro va destacar que “ens espera un partit duríssim contra un equip que té un nivell físic d’Eurolliga”, i va afegir que “haurem de ser capaços de jugar contra aquest nivell físic i d’impedir que facin el seu joc a camp obert”. Una opinió similar a la de Michele Vitali, que va assegurar que “hem d’esperar un partit molt dur i físic i haurem d’estar preparats per oferir la nostra millor versió en defensa”.

L’equip va viatjar ahir en autocar cap a Múrcia en una expedició en què hi era Andrew Albicy, tot i que serà dubte fins a l’últim moment pel tall que es va fer al tercer dit de la mà. L’entrenador basc va explicar que “té molèsties, avui [ahir] no s’ha entrenat, i hem canviat l’embenatge. Soc reservat, viatja i veurem, potser ens pot ajudar”. A l’expedició tricolor també hi haurà el base bosnià del filial, Sani Campara, mentre que David Jelínek continua sent baixa i encara la recta final de la recuperació.

El MoraBanc B, a Barberà

El MoraBanc B també disputa avui partit de lliga a domicili, en aquest cas de l’EBA, contra el Barberà (19.00 hores). Els de Xavi Luque venen de guanyar l’últim partit contra l’Arenys, i ocupen el vuitè lloc a la classificació amb set victòries i set derrotes.

tracking