Ibon Navarro

“L'equip desitjava el triomf”

“L'equip desitjava el triomf”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va arribar satisfet a la sala de premsa del Poliesportiu, però sense una eufòria excessiva. De fet, preguntat per la fita històrica que va aconseguir l’equip, el tècnic va manifestar amb un somriure a la cara que “si voleu que us digui la veritat, jo ja estic pensant en Múrcia”.

El tècnic va afirmar estar “molt content perquè sabíem que el partit seria molt complicat i diferent al de la setmana passada perquè tenien unes baixes que a ells els feien tenir un to físic més alt”, i va afegir que “nosaltres també hem trobat a faltar dos jugadors exteriors com Albicy i Jelínek, tot i que Rafa Luz ha fet un partit espectacular”.

Precisament sobre el brasiler, Navarro va destacar que “ho ha fet molt bé, s’ha cansat ràpid al primer quart i al tercer ha fet dues pèrdues seguides, però després ha entès que havíem d’anar per a totes i ha fet un partit fantàstic. Estic molt content per ell”.

L’entrenador també va voler destacar que “l’equip ha fet un esforç molt gran a l’últim quart, i estic content perquè és el típic partit que altres cops se’ns ha escapat”. Per últim, va dir que “l’equip desitjava molt aquesta victòria pel que significava i ha fet un sobreesforç molt gran”.

EL RIVAL

“El MoraBanc té un equip de copa i play-off” Joan Plaza. L’ENTRENADOR DEL ZENIT DE SANT PETERSBURG, Joan Plaza, va felicitar el MoraBanc Andorra per la classificació: “Ells han lluitat per guanyar i s’ho han merescut.” Sobre el matx, va destacar que “hem anat sempre a remolc, i quan hem pogut posar-nos per davant hem pres males decisions, aquest ha estat el nostre gran problema”. Pel que fa als tricolors, va manifestar que “s’han mostrat com un equip compacte i més ben fet que nosaltres, crec que poden arribar lluny i ser un outsider molt important a l’Eurocup”.

tracking