Carola Vila tanca el Mundial júnior amb una 13 a posició

L'esquiadora de la FAE queda a tocar del Top-10 a la prova dels 15 quilòmetres estil clàssic amb sortida massiva

Carola Vila tanca el Mundial júnior amb una 13 a posicióFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carola Vila ha finalitzat aquest matí en 13 è lloc a la cursa dels 15 quilòmetres estil clàssic amb sortida massiva del Mundial júnior que s'està celebrant a Lathi, Finlàndia. L'esquiadora del Principat ha aconseguit un temps de 43'31"7, a 2'46"4 de la vencedora, la sueca Frida Karlsson, i a 27 segons del Top-10. El podi l'han completat la noruega Helene Marie Fossesholm i la finlandesa Anita Korva.

L'esquiadora de la FAE sortia amb el dorsal 19 i ha anat remuntant poc a poc, ja que al primer parcial al quilòmetre 1,1 ocupava el 34 è lloc, mentre que als 5 quilòmetres ja era 17 a. A tram final de la cursa s'ha arribat a situar desena, però finalment ha creuat la línia de meta en 13 a plaça. Vilaha explicat després de la prova que "ja havíem dit que sortiríem una mica relaxats i ja aniríem guanyant posicions perquè al final és una cursa llarga. Hagués estat molt bé aconseguir un top 10 però estem contents igual i és un molt bon Mundial". A més, ha afegit que "estic contenta, llàstima del puntet que ens ha faltat per lluitar pel top 10, però estem contents igual. Era el màxim que podíem assumir i ho hem lluitat el màxim que hem pogut”.

L'entrenadora Laura Orgué ha destacat que "l’he vist genial, ha sortit molt concentrada sabent el paper que havia de fer, que era sortit sense por, però sense pressa, i ha estat així com ha ocorregut", i també ha assegurat que "la Carola està al nivell i a més s’ho creu que està allà. Això també, aquesta actitud, és un punt molt positiu. En el Mundial ha estat entre les 10 primeres i les 15 primeres, per tant crec que millor impossible".

tracking