Futbol sala

La selecció comença el torneig amb una victòria

Els andorrans superen Montenegro en el primer partit oficial

La selecció comença el torneig amb una victòriaFAF

La selecció andorrana sub-19 va encetar la fase classificatòria per a l’Europeu de la millor manera possible. Els nois de Moisés Gonçalves, en el primer partit oficial, van superar Montenegro (2-3) en un matx en què els tricolors van saber patir i van exhibir una maduresa admirable, tenint en compte la mitjana d’edat del grup. Andorra es va avançar a la primera part amb dos gols, un de l’encara cadet Hugo Rodrigues i un altre del capità, Jordi Massana. Als dos minuts de la represa, els montenegrins van anivellar el marcador (2-2), amb dos gols en poc més de 20 segons. Malgrat el cop, la selecció es va refer. “L’equip ha sabut mantenir el cap fred i ha arribat el premi amb el tercer gol”, va comentar el tècnic. El 2 a 3 el va signar Adrià Blat i Gonçalves va afegir que van fer “un treball defensiu espectacular i amb la pilota no hem renunciat a l’atac. Ha estat un partit molt complet”. Aquesta tarda, l’equip juga davant Lituània, que ahir va perdre amb Grècia per 3 a 6.