Esquí

Rius, cinquè a l'eslàlom FIS de Notre-Dame-de-Bellecombe

Àlex Rius va finalitzar ahir en cinquena posició l’eslàlom FIS celebrat a Notre-Dame-de-Bellecombe amb un temps d’1’24”38, a 0”88 del vencedor, l’esquiador francès Baptiste Aillot.

Rius, cinquè a l'eslàlom FIS de Notre-Dame-de-BellecombeFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Rius va finalitzar ahir en cinquena posició l’eslàlom FIS celebrat a Notre-Dame-de-Bellecombe amb un temps d’1’24”38, a 0”88 del vencedor, l’esquiador francès Baptiste Aillot. Amb aquest resultat, l’esquiador de la FAE rebaixa els seus punts FIS en eslàlom fins als 22,98, quan abans en tenia 31,97.

En aquesta prova també va participar Xavi Cornella, que va ser 23è, amb un temps d’1’27”54, a 4”04 de la primera posició. Cornella també va millorar els punts FIS i passarà a tenir-ne 50,61 en lloc dels 52,05 actuals.

A la Copa d’Europa de descens de Kitzbuehel (Àustria), Matías Vargas va finalitzar en 46è lloc amb un crono d’1’25”03, a 3”84 del guanyador de la prova, que va ser l’esquiador local Daniel Danklmaier. De la seva banda, Marc Oliveras no va poder acabar la cursa.

A més, durant el cap de setmana es va celebrar a la pista Esparver, a Soldeu-el Tarter, la 30a edició del Memorial Manuel Cerqueda d’esquí per a veterans, que va comptar amb més de 70 participants. Els vencedors del torneig patrocinat per Andbank van ser Tomàs Mijares i Judith Lluent, que es van imposar a l’eslàlom disputat a l’estació de Grandvalira.

tracking