El Barça fitxa un suplent del Sassuolo

Kevin-Prince Boateng, de 31 anys, arriba cedit i avui serà presentat oficialment

El Barça fitxa un suplent del SassuoloGOAL.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si no hi ha un gir copernicà a la situació, Kevin-Prince Boateng serà el davanter centre escollit per l’FC Barcelona per donar descans a Luis Suárez. El jugador ghanès, de 31 anys, arribarà cedit al club blaugrana i ve procedent del Sassuolo italià, on només ha disputat 11 partits com a titular i ha fet quatre gols. Boateng ja té experiència al futbol espanyol, ja que va militar fa dues temporades a la UD Las Palmas, on va marcar deu gols.

Malgrat que encara s’ha de fer oficial, la cadena de televisió Sky Sport va assegurar que Boateng arribarà cedit al Barça per a un any, en una operació per la qual el club blaugrana pagaria uns dos milions d’euros, i que hi hauria una opció de compra de vuit milions d’euros. Segons les previsions, el davanter ghanès passarà avui al matí la revisió mèdica a la ciutat esportiva Joan Gamper i si tot va bé al migdia ja serà presentat de forma oficial al Camp Nou.

D’altra banda, el club va informar que Ousmane Dembélé estarà uns quinze dies de baixa. El davanter francès es va lesionar diumenge en el transcurs del partit que va enfrontar el Barça i el Leganés al Camp Nou (3-1). Dembélé va patir un esquinç al turmell i ahir se li van practicar les proves que van determinar el temps de baixa. El jugador es perdrà un mínim de quatre partits, que podrien arribar a cinc si el Barça aconsegueix accedir a les semifinals de Copa. Dembélé podria estar a punt per jugar contra l’Athletic a San Mamés el 10 de febrer vinent.

tracking