ACB Lliga Endesa

El MoraBanc tanca la primera volta a saragossa

La primera volta de la Lliga Endesa baixa avui el teló amb l’al·licient de recollir els últims bitllets per a Madrid.

El Morabanc tanca la primera volta a saragossaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera volta de la Lliga Endesa baixa avui el teló amb l’al·licient de recollir els últims bitllets per a Madrid. Una guerra en què el MoraBanc Andorra ja no hi és present, però, tot i això, la possibilitat de guanyar i igualar el nombre de victòries al tancament de la primera fase de la temporada passada està ben present. Per al tècnic, Ibon Navarro, aquest és un motiu suficient per lluitar el triomf, perquè “l’any passat es van aconseguir vuit victòries a la primera volta” i guanyar a Saragossa “ens pot donar força per lluitar per jugar el play-off pel títol”.

El MoraBanc Andorra ha guanyat cinc dels darrers sis partits, sumant lliga i Eurocup, i vol seguir amb aquesta dinàmica davant un rival que necessita gairebé un miracle per accedir a la Copa del Rei. El Tecnyconta Saragossa, amb Nacho Martín, està obligat a guanyar i esperar les derrotes de Joventut i BAXI Manresa i, a més, recuperar la diferència de punts amb l’equip de Joan Peñarroya, que és de 49 punts.

Per a Ibon Navarro, l’equip aragonès és “un equip amb molts registres” i el MoraBanc haurà “d’igualar la seva energia i el seu encert per tenir opcions de victòria”. L’entrenador vitorià creu que han de “controlar els seus millors jugadors” i que el Saragossa és “un dels equips que té més ritme i més possessions del campionat, que juga amb una marxa més a casa i que Porfi [el tècnic del Tecnyconta] sap explotar molt bé les seves armes”. Navarro també s’ha referit a l’acumulació de partits de l’equip i ha explicat que “tant de bo seguim tenint aquest problema el màxim temps possible, beneït problema. A més, l’equip ha demostrat que reacciona bé quan s’ha vist en situacions complicades”.

Per part seva, Jerome Jordan, que reconeix que cada vegada es troba millor i més adaptat a l’equip, considera que el partit davant l’equip aragonès és “molt important” i que no pensen en el compromís de l’Eurocup i la possibilitat de segellar els quarts de final de la competició perquè “només pensem en el Saragossa”. En l’apartat de la infermeria, Dylan Ennis ha estat l’últim jugador afectat pel virus estomacal que va deixar fora fa uns dies Rafa Luz i Jerome Jordan, però ha viatjat amb l’equip i s’espera que pugui participar. A més, el base francès Andrew Albicy arrossega molèsties a l’adductor esquerre des del partit de dimarts a Sant Petersburg davant el Zenit. Tot i això, en principi, no ha de tenir problemes per estar disponible per a Navarro.

NO ESTARAN SOLS

Més d’una cinquantena d’aficionats faran costat a l’equip

El MoraBanc Andorra no estarà sol avui al Pavelló Príncipe Felipe. La Penya Tricolor ha omplert el bus amb una cinquantena d’aficionats que han viatjat

-han sortit a les 10 del matí- des del Principat fins a Saragossa per animar aquesta tarda l’equip andorrà. A banda d’aquest desplaçament organitzat, una desena de seguidors es desplaçaran amb els seus vehicles particulars fins a la ciutat aragonesa per presenciar el partit i donar un punt tricolor a una part de la graderia del recinte.

tracking