Dotze equips busquen un lloc a Europa a la Copa Constitució

Avui comença el torneig del ‘k.o.’ que té l’al·licient d’una plaça per jugar la prèvia de l’Europa League per al campió

Dotze equips busquen un lloc a Europa a la Copa ConstitucióArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa Constitució Protecvall viu avui els primers glops i la jornada que ha de definir els quatre equips que accediran als quarts de final de la competició. Dels quatre enfrontaments d’avui sortiran els quatre rivals dels equips exempts en aquesta primera fase i que, per tant, ja estan classificats, l’Inter d’Escaldes, l’UE Engordany, l’UE Sant Julià i el vigent campió, el VallBanc Santa Coloma.

El quadre de vuitens de final de la competició del k.o. del futbol nacional, la primera fase que es disputa avui, presenta enfrontaments força interessants. Obrirà el foc a les 11 del matí el CE Carroi-UE Santa Coloma, amb la voluntat dels colomencs de fer valer la seva condició d’equip de la Lliga Multisegur Assegurances per classificar-se, mentre que el Carroi vol ser el primer equip de la Lliga Unida d’arribar a quarts de final. L’equip que es classifiqui jugarà davant l’Inter d’Escaldes. El segon partit enfrontarà la Penya Encarnada amb l’FC Encamp. El Penya vol aprofitar que l’Encamp no passa per un bon moment a la Lliga per mirar de classificar-se. Això sí, els encampadans van acomiadar el 2018 amb un triomf balsàmic que els fa creure, també, a ser als quarts de final. Els espera l’UE Engordany. El tercer partit enfronta l’Atlètic Escaldes amb l’Ordino, dos equips que tenen moltes esperances dipositades en aquesta Copa. Qui passi ronda jugarà davant l’UE Sant Julià. L’últim classificat per als quarts de final sortirà de l’enfrontament entre FS La Massana i el FC Lusitans, dos equips que saben que bona part de les aspiracions d’aquesta temporada passen per la Copa Constitució. El cas dels vermelhos és especial, tenint en compte els problemes que venen patint darrerament a nivell econòmic. D’aquest partit sortirà el rival del VallBanc Santa Coloma.

Les semifinals del torneig es disputaran el 3 d’abril i, posteriorment, els finalistes classificats es jugaran el títol a l’Estadi Nacional el 26 de maig.

tracking