Frenkie de Jong planta el Barça i fitxarà pel PSG

El mig centre arribarà a París per aproximadament 75 milions d’euros

Frenkie de Jong planta el Barça i fitxarà pel PSGEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona anava darrere els passos del mig centre holandès Frenkie de Jong des de feia molts mesos, i tot i que semblava que l’encara futbolista de l’Ajax acabaria vestint de blaugrana tard o d’hora el serial ha fet un gir de cent vuitanta graus.

Segons van avançar ahir RAC1 i Mundo Deportivo, De Jong firmarà pel París Saint Germain per prop de 75 milions d’euros. El club francès també era un dels que li seguia la pista a banda d’altres grans clubs del panorama europeu, com el Manchester City de Pep Guardiola. Una de les causes que haurien portat el mig centre a decidir-se pel conjunt parisenc és que des del club se li haurien garantit més minuts i un lloc a l’onze titular, situació que el Barça no va concretar. De Jong no veia clar que pogués perdre protagonisme tenint en compte la seva joventut –té 21 anys– i pensant que hauria de competir per un lloc a l’equip ni més ni menys que amb Sergio Busquets, peça clau en els esquemes culers.

Amb el trencament de l’acord verbal entre les dues parts, l’FC Barcelona perd una de les joves promeses del planeta futbolístic en una posició que necessita reforçar amb força urgència.

tracking