Ral·li

Adrien Van Beveren trenca el motor de la Yamaha i abandona el ral·li Dakar

El resident, que era cinquè a la general, deixa la competició a 16 quilòmetres de la meta de la penúltima etapa, mentre que Cyril Despres ha bolcat a una duna i ha perdut 40 minuts

Adrien Van Beveren trenca el motor de la Yamaha i abandona el ral·li Dakar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mala jornada per als pilots residents a la novena i penúltima etapa del ral·li Dakar amb sortida i arribada a Pisco. La pitjor part se l'ha emportat Adrien Van Beveren, que ha trencat el motor de la Yamaha i ha hagut d'abandonar. El gal estava segon a l'etapa a només un segon de la victòria, però a 16 quilòmetres de la línia de meta ha patit el problema mecànic que ha fet que s'acomiadi de la cursa. L'etapa l'ha guanyat el francès Michael Metge, mentre que el líder segueix sent l'australià Toby Price.

En cotxes, el també resident, Cyril Despres ha patit un fort ensurt després de bolcar a una duna al quilòmetre 288 quan era el virtual guanyador de l'etapa. Finalment, el pilot francès ha pogut arribar a la línia de meta en vuitena posició perdent 40 minuts respecte al vencedor d'etapa, Nasser Al-Attiyah, que es manté com a líder de la general.

El Dakar posa demà el punt i final a l'edició del 2019 amb la desena etapa de 112 quilòmetres entre Pisco i Lima.

tracking