Motociclisme

Suspesa la segona jornada dels Ice Gladiators

Pel mal estat del gel del circuit d’andorra-pas de la casa

La Federació Motociclista d’Andorra (FMA) va anunciar ahir a través d’un comunicat la suspensió de la segona jornada dels Ice Gladiators 2019, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel, que s’hauria d’haver celebrat ahir mateix a la nit al Circuit d’Andor­ra-Pas de la Casa.

El motiu principal és l’estat del gel del traçat del port d’Envalira, que “va quedar molt malmès després de la disputa de les Crèdit Andorrà GSeries del cap de setmana passat, i no serà possible refer-lo completament per a aquest vespre [ahir]”, segons el comunicat. A més, l’escrit afegeix que “des del circuit ens han recomanat anul·lar la jornada dels Ice Gladiators, ja que pot ser perillós competir amb moto en alguns sectors del circuit on es pot veure l’asfalt”.

Les tres curses que s’havien d’haver disputat ahir passaran a celebrar-se el 28 de gener o el 6 de febrer, l’organització encara no ho ha decidit, mentre que la propera jornada dels Ice Gladiators està prevista per dimecres 23 al vespre.

A la primera jornada de competició, que es va dur a terme el dia 9 passat, Edgar Gallipoli va ser el gran protagonista, ja que va guanyar dues de les tres curses que es van disputar i es va situar com a primer líder del certamen d’enduro sobre gel.