Frenkie de Jong, molt a prop del PSG el juny vinent

El jugador cobraria 10 milions i el traspàs seria d’uns 70 ‘quilos’

Frenkie de Jong, molt a prop del PSG el juny vinentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El migcampista de l’Ajax Frenkie de Jong acabarà jugant al París Saint Germain, però no ho farà fins al mes de juny vinent. El seu equip juga la Champions i es veu les cares amb el Reial Madrid a la propera eliminatòria de vuitens de final, un fet que obligava l’Ajax d’Amsterdam a no afeblir-se ara de cap manera.

Al PSG, que està duent a terme com cada temporada la seva gira per Qatar, es van mostrar ahir molt optimistes en aquest sentit, encara que tampoc volen llançar les campanes al vol, si bé l’operació està molt avançada. Segons apunta el diari Marca, el jugador cobraria deu milions nets i el traspàs seria de prop de 70 milions d’euros.

L’FC Barcelona, que ha estat darrere de l’holandès, veuria com se li escapa un altre dels seus objectius, en espera del que passi amb Adrien Rabiot. El PSG, si al final el jugador no se’n va al mercat de gener perquè arriba una bona oferta, podria tornar a tenir minuts amb Tuchel malgrat que ara es troba ara apartat. El jugador no ha anat a la gira per Doha al·legant problemes familiars i és l’única absència al costat de Lassana Diarra, que es va desvincular del club fa uns dies.

tracking