x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

El MoraBanc venç a Sant Petersburg i posa peu i mig als quarts de final de l'Eurocup

Els d'Ibon Navarro han superat el Zenit de Sant Petersburg 71-80 i sumen la tercera victòria en tres partits al Top-16 de la competició europea
Andrew Albicy durant el partit d'aquesta tarda a Sant Petersburg.

Zenit San Petersburg
Actualitzada 15/01/2019 a les 20:07
El MoraBanc Andorra ha guanyat a Sant Petersburg 71-80 i segueix la seva trajectòria immaculada al Top-16 de l'Eurocup amb tres victòries després de tres duels disputats. Els del Principat han agafat la primera gran diferència a l'inici del matx amb un parcial de 0-12, però els russos han respost fins tancar el primer quart amb un 23-26. Ja al segon període, els tricolors han tingut la màxima diferència amb 11 punts, en un duel que ha marxat al descans 38-44.
A la represa, el MoraBanc ha seguit dominant i no ha estat fins al final del tercer quart que els russos han fet una passa endavant i s'han situat a només tres punts del conjunt tricolor. L'últim període ha començat amb una diferència gairebé mínima de només dos punts, però els del Principat han aconseguit trencar el partit liderats per uns grans Dylan Ennis, Andrew Albicy i John Shurna. El canadenc ha estat el màxim anotador amb 19 punts, mentre que l'aler-pivot ha estat el més valorat amb 21 crèdits de valoració.

El MoraBanc tanca la primera volta del Top-16 amb tres victòries, i ja té a tocar la presència als quarts de final. Amb una victòria més en els tres partits que resten, dos a casa, ja certificaran matemàticament la classificació per la següent ronda.