El MoraBanc i Pal Arinsal renoven el patrocini

El MoraBanc Andorra i Vallnord-Pal Arinsal van dur a terme ahir un acte a la zona del Pla de la Caubella per celebrar l’ampliació del patrocini de l’estació d’esquí.

El MoraBanc i Pal Arinsal renoven el patrociniVallnord_pal Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra i Vallnord-Pal Arinsal van dur a terme ahir un acte a la zona del Pla de la Caubella per celebrar l’ampliació del patrocini de l’estació d’esquí. El president dels tricolors, Gorka Aixàs, va esperar a la torre del Big Zip el director de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, que es va llançar amb la tirolina. Una vegada va arribar, tots dos dirigents es van intercanviar una samarreta, del MoraBanc i de Pal Arinsal.

Etiquetes:

L’acord de patrocini inclou que el matx del 3 de març entre el MoraBanc i el Reial Madrid sigui el partit Vallnord, en què l’estació realitzarà diversos sortejos de productes entre l’afició per gaudir de les diferents instal·lacions de Pal Arinsal, tant durant la temporada d’hivern com a l’estiu, al Vallnord Bike Park de la Massana.

El president del MoraBanc Andorra va assegurar que “aquest patrocini és un privilegi i tenim una relació fantàstica i molt fructífera”. A més, va afegir que “Vallnord-Pal Arinsal i el MoraBanc Andorra són dues marques que ens havíem d’acabar trobant”. De la seva banda, el director general de Pal Arinsal va manifestar que se senten “molt còmodes amb el MoraBanc Andorra perquè fa país i ens encanta el compromís social que té”. A més, va destacar que estan “orgullosos del que està fent, tant a Espanya com a Europa”.

El MoraBanc i Pal Arinsal renoven el patrocini

tracking