“Una victòria treballada”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el seu pòsit habitual, però satisfet i alleugerit, l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va exposar en la compareixença posterior al partit que una de les claus de la victòria havia estat el fet d’estar “encertats en el moment que ho havíem d’estar. Ha estat una victòria treballada”. El tècnic tricolor va explicar que “Albicy ens ha donat aire als darrers cinc minuts amb la seva aportació anotadora” i que l’equip s’havia sabut reposar “de les absències de Jelinek i de Jordan”. En aquest sentit va destacar que la baixa del jamaicà s’havia notat perquè “hem obligat a fer més coses Stevic i Diagne i, sí, l’absència de Jordan ens ha trastocat a l’hora de treballar la pintura”.

L’entrenador vitorià va lloar l’actuació de Guille Colom. El capità va fer 11 punts i va convertir tres triples en els vuit minuts que va participar al segon quart. “No és un júnior. És un jugador del primer equip i no vull que es tingui la sensació que quan surt [Colom] a la pista és com un premi. Ens ha ajudat molt”, va exposar Navarro. El tècnic, finalment, va destacar “l’esperit competitiu de l’equip” i va recordar que “no m’agrada perdre les diferències, però el grup s’ha reposat”.

EL RIVAL

“Ens han penalitzat massa les errades” Diego Epifanio. L’ENTRENADOR DEL san pablo burgos, Diego Epifanio, es mostrava serè davant la premsa i era conscient que el MoraBanc “havia estat superior i just guanyador” però que al seu equip l’havien “penalitzat massa les errades”. El tècnic castellà va explicar que al principi el Burgos “no es trobava còmode i que en situacions on podíem aguantar el marcador ens hem diluït per manca de concentració i altres coses”. Epifanio va cloure assegurant que “en alguns moments no ens hem cregut que podíem guanyar el partit”.

tracking