El nou FC Andorra de Piqué aconsegueix la primera victòria

Els homes de Gabri i Jorquera han superat el Viladecans 0-1 amb un gol d'Ernest Forgas al minut 59 a centrada de Cervós

El nou FC Andorra de Piqué aconsegueix la primera victòriaFCA

L'FC Andorra ha superat aquest migdia el Viladecans i ha sumat la primera victòria de la nova era del club amb la propietat de Gerard Piqué. Els tricolors han tingut més possessió a la primera meitat, però les ocasions han estat pels locals, que han fet lluir a l'última incorporació dels del Principat, Nico Ratti.

A la segona meitat, els homes de Gabri han aconseguit avançar-se gràcies a Ernest Forgas al minut 59, que ha rematat al segon pal una centrada de Joan Cervós des de la banda esquerra. El Viladecans ha anat a buscar l'empat, però sense cap ocasió clara, i els tricolors han pogut aconseguir els tres punts.

Amb aquesta victòria, l'FC Andorra suma 24 punts a la classificació i se situa a nou punts de la segona plaça que dona dret a disputar el play-off d'ascens. Després del matx, Gerard Piqué, que va veure el partit per streaming, va escriure un tuit per felicitar l'equip per la victòria.