El MoraBanc Andorra es fa fort a casa i es desfà del Burgos 97-88

Els d’Ibon Navarro, liderats per un magnífic Albicy amb 17 punts, 10 assistències i 31 de valoració, s’enduen un duel amb altibaixos en què han arribat a guanyar per 15 punts i han acabat patint més del compte

El MoraBanc Andorra es fa fort a casa i es desfà del Burgos 97-88Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha derrotat al San Pablo Burgos per 97-88 en un duel de contrastos. Els d’Ibon Navarro s’han arribat a situar 15 punts amunt a l’equador del segon quart, però la reacció dels visitants ha fet que el partit s’igualés i arribés al descans amb el 50-47 a l’electrònic.

Els tricolors no podien acabar de trencar el matx, i no ha estat fins a l’últim quart amb 12 punts de Shurna i el lideratge d’Albicy que han pogut sentenciar el matx fins el 97-88 final. El base gal ha estat el màxim exponent del triomf amb 17 punts, 10 assistències i 31 de valoració en un duel que ha tingut fins a sis jugadors del MoraBanc Andorra amb 10 o més punts.