TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Motocicisme

Edgar Gallipoli és el primer líder dels Ice Gladiators

Edgar Gallipoli és el primer líder dels Ice Gladiators

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit d’Andorra-Pas de la Casa va acollir dimecres a la nit la primera de les quatre jornades dels Ice Gladiators 2019, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel, que va deixar el pilot veneçolà Edgar Gallipoli com a primer líder de la competició amb 72 punts després de vèncer a dues de les tres curses disputades al traçat del port d’Envalira. L’altra cursa la va gua­nyar Xavi Espanya, que se situa segon a la general amb 69 punts.

La creu de la jornada va ser per a Nil Solans, campió dels Ice Gladiators el 2017 i el 2018, que va patir una caiguda a la primera de les curses que li va provocar una avaria a la moto i no va poder disputar les dues car­reres restants. Tampoc no va poder participar a la segona i a la tercera prova Cristian España, que va ser desè a la primera cursa i després va patir problemes mecànics a la moto.

A més d’Edgar Gallipoli i Xavi España, Xavi Cardelús va pujar al tercer esglaó del podi a la primera cursa, mentre que Arnau Pons va ser el tercer a la segona i tercera carrera.

tracking