'Mimi' Gutiérrez acaba 39a a Flachau

L’esquiadora va finalitzar a 0”75 del tall per accedir a la segona mànega

'Mimi' Gutiérrez acaba 39a a FlachauChristophe Pallot / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez va finalitzar ahir en la 39a posició a la Copa del Món d’eslàlom celebrada a Flachau (Àustria). L’esquiadora va aconseguir un temps d’1’02”02, a 0”75 del tall per accedir a la segona mànega, que va marcar la 30a posició de la sueca Sara Hector. El millor registre de la primera mànega va ser per a la nord-americana Mikaela Shiffrin, seguida per Anna Swenn Larsson i Petra Vlhova.

Mimi va sortir amb el dorsal 39 i va passar pel primer parcial en 33è lloc, va caure a la 34a plaça al segon i va acabar creuant la línia de meta la 33a, tot i que va acabar caient al 39è lloc final amb l’arribada de la resta de competidores. La propera cita de la Copa del Món per a Gutiérrez serà dissabte 2 de febrer a Maribor, Eslovènia.

ÀXEL ESTEVE, 14È A ITÀLIA

Més enllà de la Copa del Món, la resta d’equips de la FAE van disputar ahir diverses curses. Axel Esteve va finalitzar en 14è lloc al gegant FIS disputat a La Thuile (Itàlia), amb un temps de 2’04”45. Àlex Rius va abandonar a la segona mànega i Xavi Salvadores ho va fer a la primera.

També a Itàlia, però en aquest cas a Passo San Pellegrino, es van disputar dos gegants CIT, un de masculí i un de femení, amb presència d’esportistes de la FAE. Entre les dones, Carla Mijares va ser la més destacada amb un 21è lloc, mentre que Jèssica Núñez va quedar a fora. A la cursa masculina, Bartumeu Gabriel va ser 15è, Quim Rodríguez, 22è, i Robert Ferrari, 74è. Xavi Cornella, Albert Torres i Roger Bartumeu no van finalitzar la cursa.

tracking