Motor

Arrenquen els Ice Gladiators 2019 al Pas de la Casa

Arrenquen els Ice Gladiators 2019 al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa acollirà avui l’estrena d’una nova edició dels Ice Gladiators, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel. El calendari d’enguany tindrà quatre proves, que se celebraran entre les 20 i les 22 hores tant avui com els dies 14, 23 i 30 de gener. Des de l’organització s’havia intentat realitzar alguna prova a Arcalís, però finalment totes les cites de la competició es disputaran al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

Els pilots participants al campionat van realitzar una jornada d’entrenaments dilluns a la nit sobre el traçat del port d’Envalira per tenir un primer contacte amb el gel, en una instal·lació que va presentar un bon aspecte gràcies als treballadors del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa tot i la manca de neu de les últimes jornades.

Un total de 16 corredors s’han inscrit als Ice Gladiators i el pilot català Nil Solans tornarà a ser el rival a batre després d’haver-se proclamat campió del certamen els dos últims anys. Pel que fa a la representació de casa, serà nodrida amb noms com els germans Cristian i Xavi Espanya, Xavi Cardelús o el jove Jordi Raposeiras.

El campionat seguirà el mateix cronograma d’anys anteriors. L’acció arrencarà a les 20.30 hores amb una sessió de 15 minuts d’entrenaments lliures i després serà el torn de les tres curses.

tracking