El Reial Madrid presenta Brahim

El jove futbolista andalús, de 19 anys, arriba procedent del Manchester City

El Reial Madrid presenta BrahimEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Brahim Abdelkader Díaz ja és jugador del Reial Madrid. El jove mitjapunta canvia el Manchester City de Pep Guardiola per l’equip del Santiago Bernabéu i efectua així el seu retorn a Espanya, cinc anys després de la seva marxa a l’equip citizen des del Màlaga. El jugador, de 19 anys, va ser presentat ahir poc després de consumar-se la derrota davant la Reial Societat (0-2). El davanter malagueny acabava contracte amb l’equip anglès a final de temporada i el Reial Madrid ha pagat al City 17 milions d’euros més 7 en variables. El jugador cobrarà 3,5 milions nets i el City es guarda un 15 per cent d’una futura venda.

Brahim, que lluirà el dorsal 21, firma contracte amb l’entitat blanca fins al 2025. Avui farà el seu primer entrenament sota les ordres de Santiago Solari i demà ja podria estrenar-se en el partit de Copa del Rei davant del Leganés. En la seva primera compareixença com a jugador del Reial Madrid, el mitjapunta va confessar les seves simpaties pel club blanc. “És el dia més feliç de la meva vida, no podia haver tingut un millor regal de Reis. Després de deixar el Manchester City, tenia tres opcions: Reial Madrid, Reial Madrid o Reial Madrid. Entenc la responsabilitat que comporta aquest repte i ho donaré tot des del primer dia.”

Aliens a la presentació del nou jugador, els components de la plantilla van mantenir una reunió abans de l’entrenament per analitzar el difícil moment pel qual passa l’equip després de la derrota davant la Reial Societat, que els deixa a 10 punts del líder, l’FC Barcelona.

tracking