Tres punts per distanciar-se més

El Barça juga a Getafe després del matx entre l’Atlètic de Madrid i el Sevilla

Tres punts per distanciar-se més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El dia de Reis pot portar al Barça un regal, i dels bons. Si aquesta setmana el Madrid ensopegava a Vila-real i es col·locava a set punts dels culers en un matx que els deixava a més de dos partits de distància del lideratge, avui Atlètic de Madrid i Sevilla es veuen les cares a partir de les 16.15 hores al Sánchez Pizjuán. Els de Pablo Machín arriben a la cita en tercer lloc i amb 32 punts i els de Simeone són segons amb 34. Sigui quin sigui el resultat, els blaugrana tenen una oportunitat d’or per distanciar-se d’un dels seus dos principals perseguidors en la lluita per la primera plaça en cas de que el duel acabi amb victòria d’un d’ells, o sobre tots dos si el resultat és un empat.

Per si no fos prou atractiu el repte, els d’Ernesto Valverde ja sabran quin ha estat el marcador del duel entre sevillans i madrilenys quan comencin el seu al camp del Getafe –20.45 h–, un equip que tot i ser setè no hauria de provocar gaires problemes al Barça per sumar els tres punts. Cal destacar que Ousmane Dembélé torna a l’escenari on es va lesionar la temporada passada.

El Reial Madrid, per la seva banda, rep la visita de la Reial Societat en el que serà el debut d’Imanol Alguacil a la banqueta txuriurdin. Els bascos ocupen la quinzena posició, i tot i que necessiten els punts en la que és la tornada de la lliga després de l’aturada nadalenca no ho tindran fàcil davant un rival ferit que voldrà esborrar la mala imatge de Vila-real.

tracking