Ral·lis

Margot Llobera vol ser a la sortida del Ral·li Dakar 2020

Margot Llobera vol ser a la sortida del Ral·li Dakar 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’any 2019 té un propòsit clar i inequívoc per a la jove pilot de motos Margot Llovera. L’andorrana de només 22 anys es vol preparar a consciència per ser a la línia de sortida del Ral·li Dakar 2020.

La gesta no és senzilla i, a més, reuneix unes condicions en clau d’èpica que encara fan d’aquest repte quelcom més il·lusionant i motivador: si a final d’any aconsegueix reunir totes les necessitats per arribar-hi, Llobera es convertiria en la primera esportista andorrana a aconseguir-ho en categoria de motos i, a més, seria una de les pilots més joves de la competició.

Després d’un 2018 on ha pogut acumular bons resultats i sobretot molta experiència tot i la joventut, ha pres la decisió de ser al Dakar després de deixar-se aconsellar per pilots experts i envoltar-se d’un equip sòlid aquest 2019. Miguel Puertas serà el preparador tècnic de Llobera i l’avala, ni més ni menys, que haver situat Gerard Farrés a la tercera posició del Dakar en l’edició del 2017. “Sé que arribaré en perfectes condicions de navegació i mecànica”, assegura l’andorrana, que disputarà el Merzouga Rally, la Baja Aragón i el 1.000 Dunas com a preparació, a banda dels campionats d’Andorra i Catalunya de motocròs i enduro. Precisament del Ral·li 1.000 Dunas va sortir campiona en categoria femenina l’any passat i ha estat un dels punts clau a l’hora de prendre la decisió d’intentar ser al Dakar.

La part més complicada del projecte és aconseguir el suport econòmic, tal com ella mateixa explica: “Plantejo el projecte a un any vista perquè la part més complexa és, sens dubte, aconseguir el suport econòmic necessari per poder afrontar aquesta carrera amb garanties.”

tracking