Areny, Prieto, Casabella i Sandra Castellanas, els millors a la Pal Skimo

La tradicional pujada al pic del Cubil de Pal, la Pal Skimo VIP Training, es va disputar ahir i va donar el tret de sortida a les 10.45 hores des del pla de la Caubella. En categoria masculina, els més ràpids a completar els cinc-cents metres de desnivell de la prova van ser Xavi Areny, Euan Prieto i Sergi Casabella, que van arribar junts a la meta amb un temps de 28 minuts i 46 segons. Pel que fa a la femenina, la millor va ser Sandra Castellanas, que va aturar el cronòmetre 38 minuts i 44 segons després d’haver pres la sortida. A més, cal destacar que el pilot de motos resident a Andorra Aleix Espargaró es va classificar en vuitena posició i ja s’ha convertit en un dels esportistes esperats i més habituals d’aquesta prova.

Pel que fa a participació, la Pal Skimo no va arribar als nivells de l’any passat, però tot i que només van arrencar la prova cinquanta esquiadors, fins a vuitanta-dos van formalitzar la inscripció. En tractar-se d’una cursa solidària, cal recordar que tots els beneficis recollits es destinaran a l’Unicef, que podrà escollir en quin dels seus múltiples projectes de suport a la infància els envia. A més, l’ONG podrà comptar amb el suport de la Pal Skimo, organitzada per Creadors d’Il·lusions en l’edició de l’any vinent, ja que els cicles duren dos cursos.