Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

squí de fons

Carola Vila, dotzena a l'esprint de l'OPA júnior de Nove Mesto

Carola Vila, dotzena a l'esprint de l'OPA júnior de Nove MestoFAE

Carola Vila va aconseguir ahir el 12è millor temps a l’esprint OPA júnior. Es tracta de la primera prova de la cita europea de la modalitat que acull l’estació txeca de Nove Mesto.

Aquesta primera cursa, d’1,4 quilòmetres, es va disputar en format classificatori i Vila va aconseguir passar a quarts de final. També va superar finalment la ronda i va poder entrar a les semifinals. Aquí va ser on va finalitzar en sisena posició i va quedar fora de la final. En la classificació final, l’andorrana va ser dotzena. La seva entrenadora, Laura Orgué, estava força satisfeta amb l’actuació de Vila i va indicar que “ha estat la vegada que més lluny hem arribat en esprint, així que estem molt contents i amb ganes de les dues curses properes perquè amb el resultat d’avui [per ahir] veiem que la Carola es troba en un bon moment de forma”. Avui, Vila farà la segona prova d’aquesta OPA júnior, els 5 quilòmetres. D’altra banda, Irineu Esteve reprèn avui el Tour de Ski. L’andorrà ha facturat quatre Top-30 en aquesta prova de la competició, emmarcada dins la Copa del Món d’esquí de fons, i demostra que viu el seu millor moment. Després del 21è lloc als 15 quilòmetres de Lillehammer, el 19è als 30 de Beitostolen i el 30è als 15 de Toblach, l’andorrà va completar el pòquer de Top-30 a l’estació alemanya d’Oberstdorf. Avui Esteve disputarà la sisena prova a l’estació italiana de Val di Fiemme. La cursa serà en la modalitat de 15 quilòmetres clàssics. Demà es correrà l’última i definitiva etapa del Tour de Ski al mateix escenari, però en 9 quilòmetres persecució.