Almacelles, quilòmetre zero per al nou FC Andorra

El remodelat equip tricolor inicia avui al camp de l’EFAC una trajectòria que té marcat com a objectiu indiscutible l’ascens

Almacelles, quilòmetre zero per al nou FC AndorraFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La història i les hemeroteques indicaran que el projecte de l’FC Andorra de Gerard Piqué va començar una vigília de Reis al camp de l’EFAC Almacelles. El punt de partida del primer gran repte en la nova etapa de l’equip tricolor, el salt a la tercera divisió, arrenca aquest migdia “amb molta il·lusió i gent nova que ens ajudarà a gestionar tots els canvis”. Són paraules d’una veu autoritzada del vestidor, de sempre, com és Ludo Clemente. El futbolista, però, va voler tenir un record “pels que han marxat, és una pena”, però “això no deixar de ser futbol”, va subratllar.

Malgrat que la intenció de la plantilla, com assenyala la ideologia cholista, és anar “partit a partit”, Ludo reconeix que “no és fàcil gestionar ara un canvi tan radical d’objectiu però, amb l’ajuda de tots, els que ja estàvem canviarem aviat de xip”. El migcampista andorrà considera que per molts reforços de renom i de categories superiors que hagin arribat “no tenim cap partit guanyat abans de jugar i els rivals no ens ho faran gens fàcil”. Tot i això, va afirmar que és evident que la plantilla “ha fet un pas endavant important”. El primer rival de l’any de l’equip de Gabri i Jorquera, l’Almacelles, posarà a prova a les 12.00 hores el nou onze tricolor. Els lleidatans, com la resta d’equips del grup, “sortiran extramotivats contra nosaltres, perquè amb tot el ressò mediàtic que hi ha hagut al voltant de l’equip tindran més ganes de guanyar-nos a tots els camps”, va cloure Ludo.

tracking