TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Nico Ratti, a punt

El porter de la UE Sant Julià és el preferit pel tàndem Gabri-Jorquera per reforçar la meta tricolor i el mig centre argentí Andrés Jantus ja s’ha incorporat

Nico Ratti, a puntMUNDO DEPORTIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El porter de la UE Sant Julià Nico Ratti està a punt de convertir-se en nou jugador de l’FC Andorra. L’escull, aspecte important en aquest cas, és l’estira-i-arronsa entre l’entitat tricolor i el club lauredià. El porter argentí és un fix en les alineacions del líder de la Lliga Multisegur Assegurances i, per raons òbvies, l’equip que dirigeix Jesús Barón no vol debilitar-se en una posició de joc tan important. Tot i que obtenir la baixa del Sant Julià es podria demorar, les fonts consultades donaven gairebé per feta la incorporació de Ratti a l’FC Andorra. D’aquesta manera, el porter argentí amb passaport italià iniciarà la seva segona etapa al club, ja que va militar a l’entitat tricolor quan era juvenil. Ratti, de 25 anys, va arribar l’estiu del 2017 al Sant Julià després del seu periple de cinc temporades a la UE Llagostera, on va poder debutar en el futbol professional, a segona divisió A, i va coincidir amb el seu principal valedor, l’actual 50 per cent del tàndem tècnic de l’equip tricolor Albert Jorquera. A falta de l’oficialitat d’aquesta incorporació i de la resta ja es coneix la identitat del mig centre argentí. Es tracta d’Andrés Jantus, un volant defensiu, amb caràcter, no exempt de bon tracte de pilota però contundent en el tall. Prové del Club Atlético Colegiales de primera B, una categoria equivalent a la segona divisió B espa­nyola. El futbolista, que casualment té familiars residint al país, ja ha realitzat dues sessions d’entrenament amb l’equip.

Ara mateix la plantilla estaria tancada, amb la confirmació de Ratti, tot esperant la incorporació d’un extrem de qualitat que pugui moure’s per les dues bandes.

El jugador que estava lligat des de feia uns dies Toni Calvo finalment no formarà part de la plantilla. Calvo, format a les categories inferiors del Barça i de la lleva del 1987 com Messi, Piqué i Cesc, estava treballant amb diferents opcions, una de les quals la de quedar-se a Xipre. La possibilitat de venir a Andorra estava pràcticament lligada i amb el futbolista conforme però la situació s’ha refredat, fins al punt que ha deixat de ser una opció ferma. Ara només queda el fitxatge d’aquesta banda que queda pendent per precintar definitivament la nova plantilla que ha d’afrontar el gran repte de l’ascens a tercera divisió aquesta mateixa temporada. 19 partits per endavant, l’imminent demà a les 12.00 hores al camp de l’EFAC Almacelles, per aconseguir l’ambiciós objectiu.

Nou reforços i vuit baixes

L’FC Andorra, d’altra banda, va confirmar ahir que tres futbolistes més no romandran al club. Són Aaron Sánchez, internacional absolut, i Èric de Pablos i Roger Nazzaro, internacionals amb la sub-21. Amb aquestes tres baixes, el capítol de no continuïtats en aquest nou projecte s’amplia a vuit futbolistes: Joel Martínez, Miki del Castillo, Miquel Torres, Josep Balletbó, Roberto Gomes, més les esmentades d’Aaron, de Pablos i Nazzaro, a més de Richard Imbernón i el seu ajudant, Josep Joan Linares.

En l’apartat de reforços, incloent Andrés Jantus, a banda de l’argentí ja són nou les cares noves, tot esperant Ratti i l’extrem: Ferran Tacón, Rubén Bover, Fede Bessone, Adrià Vilanova, Oriol Dot, Ernest Forgas –que va fer ahir al vespre el seu primer entrenament com a tricolor– i els andorrans Claudi Bové i Joan Cervós, aquest últim amb permís per entrenar al Principat del seu encara actual equip, el Santboià.

tracking